Animatie van een hond in harnas die in het scherm komt wandelen en nadien gaat zitten. De animatie bestaat uit een zwarte illustratie met wandelende pootjes en kwispelende staart.
Terug

Blanco goes dark: a culinary experience

Afbeelding van een bordje ceviche met oranje garnituren. Op de mysterieus donkere achtergrond staat: Blanco goes dark in lichtgevende letters. Daaronder staat geschreven: "Een culinaire ervaring in het donker."

24-01-2024

Restaurant Blanco organiseert een culinaire ervaring in het donker: dinner in the dark. Het belooft een unieke ervaring te worden die mensen niet snel zullen vergeten…

Als je door het leven gaat zonder zicht leer je vertrouwen op de zintuigen die je wel onder controle hebt: gehoor, tastzin, reukzin, smaak. Dit is exact wat we culinaire fijnproevers zullen laten ontdekken tijdens Blanco Goes Dark, een gastronomische formule ter ondersteuning van onze vzw.

Afbeelding van een Paloma cocktail op mysterieus donkere achtergrond. Er komt rook uit het cocktailglas met garnituren als rozemarijn en een stukje pompelmoes.

Het Mexicaans-Mediterraans restaurant zal je smakenpallet doen dansen op knapperige texturen, verfijnde smakencombinaties en unieke cocktails. In het hartje van Knokke-Heist leer je gastronomie kennen op een nieuwe manier, zonder zicht en dus ook zonder verwachtingen. Het is een evenement voor de durvers, de cocktaillovers, de hondenliefhebbers en iedereen die onze vzw wil steunen, want alle opbrengsten gaan integraal naar Dogs4Blind.

Het evenement gaat door op 19, 20 en 21 maart vanaf 19 uur. Er zijn nog enkele plekjes vrij, vergeet je dus niet in te schrijven via het reserveringsplatform Resengo of via onderstaande knop.
Laat het smaken!

Blanco Knokke