Animatie van een hond in harnas die in het scherm komt wandelen en nadien gaat zitten. De animatie bestaat uit een zwarte illustratie met wandelende pootjes en kwispelende staart.

helpen?

Doneer

Illustratie van zittende zwarte hond in harnas met kwispelende staart.

vrije bijdrage

Wij zijn enorm dankbaar voor elke financiële bijdrage die we ontvangen! Van aankoop van een pup tot de opvoeding van onze viervoeters, elke cent wordt volledig ingezet in het proces.

Stort op BE25 9731 1477 5282 of
doneer via onderstaande buttons.

opname testament

Ons werk is alleen mogelijk dankzij donaties en nalatenschappen. Door Dogs4Blind op te nemen in uw testament, maakt u een belangrijk verschil in uw nalatenschap.

Interesse? Wij helpen je graag
verder met meer informatie.

Vraag brochure aan

Een ronde gele sticker met zwarte illustratie van een hondensnuit die lacht. Het logo van Dogs for blind. Afbeelding van een jong meisje dat op een houten bank zit naast haar blindengeleidehond. Ze bevinden zich voor een meer met hoge grassen en huizen op de achtergrond. Het meisje aait haar hond die een harnas draagt. We zien de rug van het meisje en de hond die genieten van het moment.

word
gastgezin

Geen hulp zo groot als onze gastgezinnen. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die hun tijd en liefde voor honden willen inzetten als pleegouder voor onze pups. Zij zijn een noodzakelijke schakel in het kunnen aanbieden van een blindengeleidehond.

Heb je interesse om gastgezin te worden maar twijfel je nog?
Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een vraag of gesprek.

Kom langs
doe mee

Wist jij dat Dogs4Blind tal van evenementen organiseert ter ondersteuning van de vzw?

Bekijk onze events

Een ronde gele sticker met zwarte illustratie van een hondensnuit die lacht. Het logo van Dogs for blind. Boetseren

Boetseren voor het goede doel: samen creëren we handgemaakte objecten die we verkopen in onze Dogs4Blind-shop ter ondersteuning van de vzw.

Een ronde gele sticker met zwarte illustratie van een hondensnuit die lacht. Het logo van Dogs for blind. Bingo

Mag het wat meer ontspanning zijn? Jazeker! Wij organiseren regelmatig een Dogs4Blind-bingo, plezier gegarandeerd.

Een ronde gele sticker met zwarte illustratie van een hondensnuit die lacht. Het logo van Dogs for blind. Teambuildings en workshops

Van leren pottendraaien in het Klei-Atelier tot winetastings bij de Wijnboer, wij organiseren workshops op maat ten voordele van Dogs4Blind.

Een ronde gele sticker met zwarte illustratie van een hondensnuit die lacht. Het logo van Dogs for blind. Snuffel Sneukeltoer

Een uitgestippelde wandeling die je met je favoriete viervoeter kunt bewandelen. Geniet van de natuur, een hapje en een drankje en een Dogs4Blind-goodiebag.