Animatie van een hond in harnas die in het scherm komt wandelen en nadien gaat zitten. De animatie bestaat uit een zwarte illustratie met wandelende pootjes en kwispelende staart.

Ontmoet
onze partners

Dankzij de hulp van onze partners kunnen wij op een duurzame manier het gehele proces begeleiden van start tot finish. Deze samenwerkingen maken het mogelijk om iedereen te helpen, ongeacht hun financiële situatie.

Omdat bij Euro-Premium de relatie tussen hond en baasje centraal staat, kon een samenwerking niet langer uitblijven. Want een blije hond is een blij baasje. Dankzij hen worden onze honden steeds voorzien van gezonde voeding.

europremium.com
Logo van Fondation Frédéric Gaillanne, partner van Dogs for Blind. Het logo bestaat uit de naam in zwarte en rode kleuren. Onderaan staat: ‘des chiens guides pour les enfants aveugles’.

Dankzij een intense samenwerking met Fondation Frédéric Gaillanne kunnen wij steeds gezonde en geschikte pups opleiden. De Franse organisatie heeft uitgebreide ervaring met de training van jongeren en hun geleidehonden. Het is een bestaande, ethisch verantwoorde werking met de nodige infrastructuur en eigen kweekprogramma.

fondationfg.org
Logo van Cera, partner van Dogs for Blind. Het logo is minimalistisch bestaande uit een groene cirkel met zwarte letters.

Met 400.000 enthousiaste vennoten zijn we de grootste en warmste coöperatie van het land. Samen geraken we verder, beleven we meer en investeren we beter: in initiatieven die (het) goed doen en mensen verbinden, in projecten die opbrengen voor ons allemaal. Samen hebben we ’t goed voor elkaar.

cera.be
Logo van Faro, partner van Dogs for Blind. Het logo is een gouden cirkel met een groene illustratie van een kat en een hond die voor elkaar zitten.

Faro-shop biedt een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve hondenvoeding en -benodigdheden, steeds met een professionele en persoonlijke begeleiding. Van halsbanden, harnassen, kussens tot de ideale bench, Faro gaat steeds dat stapje verder. Bij hen kan je terecht met al je vragen en krijg je de mogelijkheid tot gepast voedingsadvies en het passen van een harnas.

faro-dogshop.be
Logo van Klei Atelier. Het logo bestaat uit rode letters waarbij het woord klei wat kleine schrammen heeft en atelier in een rood vlak staat.

Van boetseren voor het goede doel tot het verkopen van keramiekkunstwerken ten voordele van Dogs4Blind, het klei-atelier van Jo zet zich steeds in voor de vzw. Neem zeker een kijkje op de socials voor allerlei handgemaakte objecten voor je hond of jezelf!

klei-atelier.com
Logo van de wijnboer. Het logo bestaat uit een gouden lijntekening van een glas wijn, met onderaan in strakke zwarte letters De Wijnboer, daaronder staat in gouden letters: Premium Quality.

In de zoektocht naar kwalitatieve wijnen botste Benedickt op een heerlijke Franse wijn met braille-etiket, de start van een smakelijke samenwerking! De Wijnboer schenkt een deel van de winst aan de vzw, organiseert workshops en teambuildings ten voordele van de vzw en draagt vaak een steentje bij tijdens evenementen.

dewijnboer.be
Logo van Bureau Blanc. Het minimalistische logo is volledig typografisch bestaande uit zwarte letters op witte achtergrond.

Bureau Blanc is een branding agency die merken helpt hun volledige potentieel uit te drukken door te focussen op esthethiek, authenticiteit en prestaties. Ze hielpen D4B met het vertalen van onze missie en het vinden van onze stem door middel van copywriting, een frisse website en prikkelend grafisch ontwerp.

bureaublanc.be

Greenbytes BV is een IT-bedrijf dat zich richt op zelfstandigen en KMO’s. Ze zijn sterk in betaalbare en betrouwbare oplossingen op vlak van computers, software, netwerken, cloudoplossingen, VOIP telefonie, printers, … Ze hechten veel belang aan een sterke service en werken graag op een open en transparante manier samen met hun klanten. Voor Dogs4blind verzorgen ze de hardware, beveiliging en onze communicatie in de cloud.

greenbytes.be