Animatie van een hond in harnas die in het scherm komt wandelen en nadien gaat zitten. De animatie bestaat uit een zwarte illustratie met wandelende pootjes en kwispelende staart.
Openstaande laptop in een frisse en moderne setting. Op het scherm staat de homepagina van de nieuwe website van Dogs4Blind open, dit geeft een glimp van de nieuwe branding. In de achtergrond staat een krukje met plant in lichtblauwe pot en een witte metalen stoel.

15-02-2024

Onze vzw in een nieuw jasje

Welkom op onze nieuwe website. Met heldere woorden, prikkelende kleuren en een inspirerende slogan blazen we nieuw leven in onze vzw. We hebben dan ook nog veel in onze mars om zo veel mogelijk mensen met een visuele beperking te helpen aan een blindengeleidehond.

Lees meer
Afbeelding van een bordje ceviche met oranje garnituren. Op de mysterieus donkere achtergrond staat: Blanco goes dark in lichtgevende letters. Daaronder staat geschreven: "Een culinaire ervaring in het donker."

24-01-2024

Blanco goes dark: a culinary experience

Restaurant Blanco organiseert een culinaire ervaring in het donker: dinner in the dark. Het belooft een unieke ervaring te worden die mensen niet snel zullen vergeten…

Lees meer

14-12-2023

Welkom Apple en Cerafine, onze nieuwe helden in wording!

We hebben er sinds kort twee nieuwe schattige snoetjes bij. Ooit zullen deze viervoeters trouw hun baasje begeleiden en ondersteunen op pad. Maar voorlopig is het aan ons om hen een warme thuis te bieden.

Lees meer