Animatie van een hond in harnas die in het scherm komt wandelen en nadien gaat zitten. De animatie bestaat uit een zwarte illustratie met wandelende pootjes en kwispelende staart.
Terug

Onze vzw in een nieuw jasje

Openstaande laptop in een frisse en moderne setting. Op het scherm staat de homepagina van de nieuwe website van Dogs4Blind open, dit geeft een glimp van de nieuwe branding. In de achtergrond staat een krukje met plant in lichtblauwe pot en een witte metalen stoel.

15-02-2024

Welkom op onze nieuwe website.

Met heldere woorden, prikkelende kleuren en een inspirerende slogan blazen we nieuw leven in onze vzw. We hebben dan ook nog veel in onze mars om zo veel mogelijk mensen met een visuele beperking te helpen aan een blindengeleidehond.

Vrijheid op vier pootjes, daar draait het uiteindelijk om. Uit ervaring weten we dat op pad gaan zonder zicht geen gemakkelijke opdracht is, en al zeker wanneer je alleen bent. Een blindengeleidehond zorgt voor een gevoel van zekerheid, zelfvertrouwen en zelfstandigheid. Onze slogan dekt dit gegeven voor ons dan ook volledig: een hond betekent meer vrijheid.

Animatie van een zwarte lijntekening: Man staat naast zijn zwarte zittende labrador in harnas. De man houdt met zijn ene hand een gsm aan zijn oor en met zijn andere het harnas. De hond zit braafjes neer met een kwispelende staart.

Al sinds dag 1 hebben we een duidelijke missie: blinden ontzorgen van A tot Z tijdens het zoeken, aanwerven, leren kennen en verzorgen van een blindengeleidehond. Aanvankelijk deden we dit enkel voor jongeren vanaf 12 jaar, maar de dag van vandaag doen we dat ook voor volwassenen. Om deze missie te volbrengen willen we een zo breed mogelijk publiek aanspreken en daar hoort een passende branding bij! Met unieke illustraties, frisse kleuren en sprekende fotografie hopen we dan ook de nodige hulp aan te trekken. Van kleine donaties tot vrijwillige hulp of pleegouderschap, wij zijn iedereen enorm dankbaar.

Op naar een nieuw hoofdstuk, vol motivatie, inspiratie en vooral veel blije snoetjes! Bedankt aan Bureau Blanc om ons DNA te vertalen in een branding die authentiek en volledig ons aanvoelt.