Animatie van een hond in harnas die in het scherm komt wandelen en nadien gaat zitten. De animatie bestaat uit een zwarte illustratie met wandelende pootjes en kwispelende staart.
Terug

Erkende blindengeleidehondenschool te Knokke-Heist

01-07-2024

Blindengeleidehondenschool

šŸ¾ Dogs4blind is officieel goedgekeurd door de overheid! šŸ¾

We hebben geweldig nieuws te delen! Na maanden van toewijding en hard werken, zijn we verheugd om aan te kondigen dat onze blindengeleidehondenschool gelegen te Knokke-Heist officieel is goedgekeurd door de overheid. Deze goedkeuring betekent een erkenning van onze inzet voor het trainen en plaatsen van hoogwaardige geleidehonden, en de impact die we hebben op het leven van mensen met een visuele beperking.

Wat betekent deze goedkeuring voor ons? Het betekent dat we nu een officieel erkende instantie zijn voor het opleiden van geleidehonden, met alle bijbehorende verantwoordelijkheden en privileges. Deze erkenning opent de deur naar samenwerkingen met andere officiƫle instanties en organisaties, waardoor we onze missie kunnen uitbreiden en nog meer mensen kunnen helpen.

Het proces om deze goedkeuring te verkrijgen was lang en intensief, maar elke seconde was het waard. We zijn vereerd dat we nu deel uitmaken van een selecte groep van erkende geleidehondenscholen, en we zijn vastbesloten om de hoogste normen van training en zorg te handhaven.

Wat betekent dit voor onze studenten en cliƫnten? Het betekent dat ze kunnen vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze diensten. Onze geleidehonden zijn getraind volgens de strengste normen en zullen de veiligheid en onafhankelijkheid van hun toekomstige eigenaars versterken.

We willen ook van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken die heeft bijgedragen aan dit ongelooflijke mijlpaal. Van ons toegewijde team van trainers en medewerkers tot onze fantastische viervoetige studenten, en natuurlijk onze supporters en donateurs – deze prestatie is het resultaat van een collectieve inspanning.

De goedkeuring als officiĆ«le blindengeleidehondenschool bij de overheid is niet alleen een kroon op ons werk, maar ook een mijlpaal in onze voortdurende toewijding aan het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met een visuele beperking. We kijken ernaar uit om nog meer mogelijkheden te benutten en nog meer levens positief te beĆÆnvloeden.

Nogmaals, bedankt aan iedereen die ons heeft gesteund op deze reis. Dit is pas het begin van een nieuw hoofdstuk, en we kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft!

Meer info over de erkennning