Onze partners

Hoewel de opleiding en het daaraan verbonden vrijwilligerswerk kosteloos worden aangeboden, kan de totaalkost voor een blindengeleidehond snel oplopen tot 25.000 à 30.000 euro. Niemand maakt winst; het gaat hier om de hoogstnodige kosten die onvermijdelijk gemaakt moeten worden. Dogs4Blind dankt hiervoor alle bereidwillige partners, die op allerlei manieren helpen het prijskaartje onder controle te houden.

Euro-Premium

Omdat bij Euro-Premium de relatie tussen hond en baasje centraal staat, kon een samenwerking niet langer uitblijven, want een blije hond is een blij baasje.

Bezoek de website

Aqua Viva

Ervaar het gelukzalige wellness gevoel en beleef luxe qualtity time. Al meer dan 7 jaar verwelkomen wij alle levensgenieters in onze prachtige, huiselijke privé wellness.

Bezoek de website

Kiwanis

Kiwanis is een internationale organisatie van serviceclubs. Een serviceclub is een club van mensen die door het opzetten en uitvoeren van activiteiten geld bijeenbrengen (fundraising) en dat bijeengebrachte geld uitgeven aan goede doelen (fundspending). Er zijn meerdere servicecluborganisaties in Belgie en in de wereld.

Bezoek de website

Spiromatic

Spiromatic ontwikkelt duurzame totaaloplossingen voor geautomatiseerde opslag, transport en dosering van droge en vloeibare grondstoffen voor de voedingsindustrie.

www.spiromatic.be

Grusenmeyer

Grusenmeyer is sinds 1938 een gekend familiebedrijf in de leiestreek voor dameskleding en herenkleding. In onze winkels in de Tolpoortstraat te Deinze vind je een groot assortiment aan dameskledij en herenkledij. Winkelen wordt aangenaam bij Grusenmeyer Dames of Heren, u vindt er een uitgebreid assortiment aan merkkledij. Op 07.08.2010 zijn we opengegaan met onze nieuwe fashion Store G-Brand op 1200 M in de Kapellestraat te Deinze.

www.grusenmeyer.com

Inkonox

Uw partner voor constructies en bewerkingen in roestvrijstaal en aluminium.

www.inkonox.be

Makri

Al jarenlang is Meubelen Makri de interieurspecialist bij uitstek, midden in de Vlaamse Ardennen. Klassiek, romantisch, koloniaal of modern. Makri heeft een uitgekiende selectie meubelen en staat garant voor de beste prijs.

www.makri.be

Lootens Line

Maximaal beglaasd stalen schrijwerk.

www.lootens-line.be

TG Fine Wines

TG Fine Wines werd opgericht in 2004 en behoort de laatste jaren tot de bekende namen in de wereld van kwalitatieve Italiaanse wijnen. TG Fine Wines werd in 2009 opgenomen in het boek “De vijftig beste wijnhandels van Vlaanderen” (Filip Salmon), maar recent ook in “Message in a bottle” (Andy De Brouwer) en “Het eenvoudigste wijnboek ter wereld” (Bruno Vanspauwen). De filosofie van Tom & Laurence Groffils was van bij de start om niet alleen een goede samenwerking op te zetten met topdomeinen doorheen Italië, maar ook een goede band te hebben met de persoon achter de wijn, de wijnmaker, de eigenaar, de bezieler… Wijnen met een ziel is dan ook niet zomaar een klinkende slogan, maar is een werkwijze op zoek naar lekkere parels. TG Fine Wines is gelegen in Machelen (Zulte) en is de trotse invoerder van toppers zoals Bellavista (Franciacorta), Casanova di Neri (Montalcino), Elio Grasso (Barolo), Castello di Volpaia (Chianti Classico)…

www.tgfinewines.be

Chocolaterie De Schutter

Zin in iets lekkers? Wie kent ze niet: de verrukte ogen van kinderen wanneer ze een stukje chocolade krijgen? Deze vreugde, die hoort bij het genieten van cacao, is geen land of cultuur vreemd. Het lijkt wel alsof de belustheid op chocolade de mens is aangeboren. Chocolade holgoed voor elk seizoen is onze passie..

www.chocolaterie-de-schutter.be

Desmyttere Marketingadvies

Elke ondernemer of marketing manager moet zijn marketingideeën structureren in een plan dat praktisch en bruikbaar is. Een doe-marketingplan dus. Dan pas is uw marketingplan een draaiboek naar succes. Met het schrijven van uw marketingplan door Desmyttere Marketingadvies gebruikt u de ervaring van een marketingexpert, terwijl u zelf het stuur in handen houdt.

www.desmyttere.be

E-ON Internet Marketing

E-ON Internetbureau begeleidt ondernemingen hoe ze hun klantenbestand kunnen versterken en uitbreiden via hun website, gerichte e-mailmarketing en social media, dit met bruikbare adviezen en praktijkgerichte voorbeelden die de ondernemer meteen kan toepassen.

www.e-on.be

Durabrik

Durabrik bouwt Sleutel-op-de-deur huizen en appartemente. Een thuis maken voor mensen is hun grootste passie.

www.durabrik.be

Huyze De Baere

Huyze De Baere groeide uit tot een unieke feestzaal gespecialiseerd in huwelijksfeesten. Elke dag streven wij samen met ons team naar perfectie zodat uw feest er één wordt om nooit te vergeten.

www.huyzedebaere.be

Roelandt W.

Bij Roelandt W. kunt u als particulier en als professional terecht voor een uitgebreid gamma aan tuinmachines en tuinproducten.

www.roelandtw.be

Wenst u ook partner te worden?

Dogs4Blind is voortdurend op zoek naar de steun van bereidwillige partners, die op allerlei manieren helpen het prijskaartje onder controle te houden. Wenst u partner te worden van Dogs4Blind. Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u eerstdaags.

 • Centra voor evaluatie

  Waar kan ik terecht ?

  Lees meer
 • Blijf op de hoogte

  Lees het laatste nieuws

  Lees meer
 • Een vrijblijvend gesprek?

  Contacteer ons

  Lees meer
 • Partner worden?

  Hoe en waarom?

  Lees meer
 

Newsletter